Vanaf het begin van het productieproces, wanneer de durumtarwegries wordt gekneed met water, is onze zorg om de grondstof die we met zoveel zorg hebben geselecteerd, zo goed mogelijk te respecteren. De aandacht die aan het deeg wordt besteed, bepaalt namelijk de porositeit van het eindproduct (oftewel de kwaliteit van de pasta om zich aan de saus te hechten). Het doel dat we in deze fase voor ogen hebben, is ook om de natuurlijke kleur van de tarwe te behouden. Respect betekent in dit opzicht het vermijden van een te hoge watertemperatuur, die de oorspronkelijke kwaliteiten van de gries zou compromitteren, en het gebruik van grotere hoeveelheden water om de porositeit te garanderen die Pasta Garofalo onderscheidt.
VERPAKKING 4 X 3 KG
PRIJS 1 VERPAKKING EURO 4,20
1 PALET 48 VERPAKKINGEN VAN 4
VERVALDATUM 05/09/27
MINIMALE BESTELLING 30 PALETTEN
Verse eier tagliatelle zijn een lang pastaformaat dat wereldwijd bekend staat om zijn textuur, smaak en grootte. Het is synoniem met de Emilian keuken, zeer veelzijdig en kan in ontelbare bereidingen worden gebruikt. Het is ideaal met ragù (vleessaus), champignonsaus of truffelsaus, en is even heerlijk met eenvoudige tomatensauzen.
De PARMAREGGIO PARMIGIANO REGGIANO GRATTUGIATO FRESCO van 60g is een Italiaanse delicatesse die perfect is om elk gerecht op smaak te brengen. Gemaakt van vers geraspte Parmigiano Reggiano, biedt het een unieke en authentieke smaak. Voeg deze hoogwaardige kaas toe aan je recepten voor een vleugje smaak en traditie.
De Grana Padano DOP wordt geproduceerd in het historische beschermde oorsprongsgebied, dankzij de bijdrage van de leden uit de provincies Mantova en Brescia, de twee belangrijkste voor de productie van deze DOP. Beschikbaar in verschillende formaten en rijpingen die variëren van minimaal 10 maanden tot 20 maanden rijping.